29 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
η αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική της Συγκυβέρνησης θέτει σε εφαρμογή τις διατάξεις για ένταξη σε «προσυνταξιοδοτικό καθεστώς» και «εργασιακή εφεδρεία», οδηγώντας σε έμμεση απόλυση δεκάδες χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.
 Ήδη έχουν μπει σε εφαρμογή και υλοποιούνται τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος  και του Πολυνομοσχεδίου, που προβλέπουν την απόλυση 30.000 Δημοσίων Υπαλλήλων (σε πρώτη φάση) και την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα και τα χαράτσια, οδηγεί σε πλήρη εξαθλίωση των Δημοσίων Υπαλλήλων .
Καταργείται η μονιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων, για πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους κι έπειτα από έναν ολόκληρο αιώνα καθιέρωσής της. Ταυτόχρονα, προσβάλλονται η νομιμότητα και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας!!
Είμαστε ενάντια σ’ αυτήν την  εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, που θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη αγριότητα  , και επιβάλλεται από τα κέντρα εξουσίας και την Τρόικα σε συνεργασία με τα ελληνικά κυβερνητικά σχήματα -ανεξαρτήτως συνθέσεως και κομματικής προελεύσεως. Στόχος μας είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής και όλων όσων την στηρίζουν.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου – Τήνου – Μυκόνου καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση ,που έχουν εξαγγείλει από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις,  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.  την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση
που θα πραγματοποιηθεί
την Πέμπτη στις 10:30 π.μ.
έξω από το ΝΕΩΡΙΟ-ΙΚΑ της Σύρου.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.