01 Φεβρουαρίου 2018

Συνδικαλιστική Συνδρομή 2017- 18


Συναδέλφισσες / οι
Η ετήσια συνδρομή στο σύλλογο μας για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς είναι 30 ευρώ. Από αυτό το ποσό 22 ευρώ πηγαίνει στη ΔΟΕ και 8 ευρώ στο ταμείο του συλλόγου μας. Η παρακράτηση της συνδρομής θα γίνει από τη μισθοδοσία των μηνών Μάρτη- Απρίλη- Μάη (10 – 10 και 10 ευρώ αντίστοιχα). Για τους συνάδελφους αναπληρωτές του τακτικού προϋπολογισμού, η συνδρομή είναι αντίστοιχα 20 ευρώ (15 ευρώ στη ΔΟΕ και 5 ευρώ για το σύλλογο μας) και θα χωρίζεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 10 ευρώ (Μάρτης - Απρίλης). Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι και οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ και ΠΔΕ μπορούν να δώσουν τη συνδρομή τους στην τακτική γενική συνέλευση του Μάη. Η συνδρομή είναι ενιαία και δεν διαχωρίζεται μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων οργάνωσης του εκπαιδευτικού κινήματος.

Η απόδοση της συνδρομής στη ΔΟΕ χρειάζεται για να μπορεί να αναγνωρίζεται ο Σύλλογος ως μέλος της και να μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες της (κινητοποιήσεις, απεργίες, Ολομέλειες Προέδρων της χώρας, Γενικές Συνελεύσεις της ΔΟΕ, συνδικαλιστική κάλυψη και στήριξη των μελών της) .
Οι συνάδελφοι / ισσες που δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου και της ΔΟΕ μπορούν να ενημερώσουν σχετικά το σύλλογο ή τη διεύθυνση και να μην γίνει καμιά κράτηση στη μισθοδοσία τους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες σε ενότητα και συσπείρωση στο Σύλλογο, για να προασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα εργασιακά μας δικαιώματα. Να μην παραδοθούμε στη λογική της παραίτησης και της εξατομίκευσης σε μια περίοδο που εντείνεται η επίθεση στο δημόσιο σχολείο.

Κανένας συνάδελφος και συναδέλφισσα εκτός Συλλόγου. Κανένας συνάδελφος/ ισσα μόνος/η του/της.

Η δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η συλλογικότητα, οι συλλογικές μας διαδικασίες.