21 Νοεμβρίου 2014

Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας τη Δευτέρα 24/11/14 11-2



Τη Δευτέρα 24/11/2014 πραγματοποιείται συνάντηση των διευθυντών των σχολικών μονάδων και των προϊσταμένων των νηπιαγωγείων της Σύρου με τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τα ζητήματα της αξιολόγησης,

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας:
1. αξιοποιεί τη σχετική απόφαση της ΔΟΕ (Αρ. Πρωτ. 437- 26/11/2014) για την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
2.Καλεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων να μην προσέλθουν στις προγραμματισμένες συναντήσεις για την αξιολόγησή τους από τους αξιολογητές τους.
3. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας και στη
συγκέντρωση έξω από το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

    Σε ό,τι αφορά τους διευθυντές δημοτικών σχολείων και προϊστάμενες - προϊσταμένους
νηπιαγωγείων και ολιγοθέσιων σχολείων που το ΥΠΑΙΘ τους καλεί να αξιολογηθούν, μπορούν καταγράψουν τη συμμετοχή στους στην απεργία - αποχή που έχει κηρύξει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στο βιβλίο πράξεων διευθυντή – προϊσταμένης. Η απεργία/αποχή καλύπτει επίσης κάθε συνάδελφο ώστε να μην παρουσιαστεί στις “προαξιολογικές συναντήσεις”.

Το τέρας της αξιολόγησης δεν είναι ανίκητο. Ενωμένοι και αποφασισμένοι οι συνάδελφοι έστειλαν τα πρώτα μηνύματα νίκης.

Ας συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησαν οι συναδέλφισσες προϊσταμένες στην Αλεξανδρούπολη που καλέστηκαν για να αξιολογηθούν αλλά παρουσιάστηκαν όλες μαζί με το σύλλογό τους, και δήλωσαν ότι δε θα πάρουν μέρος στην αξιολόγηση ενεργοποιώντας την απόφαση για απεργία/αποχή