13 Ιανουαρίου 2019

Η απεργία της 11ης Γενάρη ήταν μόνο η αρχή: Αγώνας μέχρι τη νίκη! Απεργία στις 14 Γενάρη


Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που διαδήλωσαν την Παρασκευή 11 Γενάρη στο κέντρο της Αθήνας, στο μεγαλύτερο και μαχητικότερο συλλαλητήριο των τελευταίων χρόνων. Χαιρετίζουμε τους φοιτητικούς συλλόγους για τη μαχητική παρουσία τους και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα μας. Χαιρετίζουμε τη νέα ανάταση του εκπαιδευτικού κινήματος, την κατάληψη της Πρυτανείας στα Προπύλαια από το πρωί της Παρασκευής, τη ζωντάνια και τη μαχητικότητα του συλλαλητηρίου, την αποφασιστικότητα και την ενότητα των διαδηλωτών. 



Καταγγέλλουμε την κρατική καταστολή, τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα που επιστράτευσε η κυβέρνηση για να σταματήσει την ορμή των εκπαιδευτικών μπροστά στη Βουλή αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την οριστική απόσυρση του προσοντολογίου κυβέρνησης – Ε.Ε και ΟΟΣΑ.
  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους / ισσες να συμμετέχουν μαζικά στη νέα απεργία τη Δευτέρα 14 Γενάρη και στην παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις 11:30, στην Τήνο στην "Εξέδρα στις 11:00 και στη Μύκονο στις 13:00 στο κτήριο του ΟΤΕ. 
Μπορούμε να αγωνιστούμε – μπορούμε να νικήσουμε!