18 Οκτωβρίου 2011

Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου- Τήνου- Μυκόνου

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σύρου – Τήνου- Μυκόνου, σας καλεί να συμμετέχετε στη Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, σύμφωνα με την παράγραφο του άρθρου 23 του καταστατικού του συλλόγου.

Οι γενικές συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21-10-11 στη Τήνο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στις 18:00, την Δευτέρα 24-10-11 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στη Μύκονο στις 18:00 και την Τρίτη 25-10-11 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης στη Σύρο στις 18:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκθεση των εργασιών των αποφάσεων της Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. από τους αντιπροσώπους του Συλλόγου.

2. Απολογισμός αιρετών εκπροσώπων του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

3. Πρόταση της Δ.Ο.Ε. για τη χάραξη της παραπέρα αγωνιστικής πορείας του κλάδου και εισήγησή της για συνέχιση του αγώνα με κινητοποιήσεις διαρκείας, με τη μορφή των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων , αμέσως μετά τη 48ωρη απεργία της 19ης και 20ης του Οκτώβρη.

4. Άλλα θέματα.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να αποστείλουν προτάσεις και θέματα προς συζήτηση στις γενικές συνελεύσεις, παρακαλούνται όπως τις αποστείλουν στο email του συλλόγου syllogospe@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 21-10-11 στις 13:00 .

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΤΗ                                                                    ΕΙΡΗΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ