09 Φεβρουαρίου 2015

Συνδικαλιστική συνδρομή 2014-5


Συναδέλφισσες / οι



Η ετήσια συνδρομή στο σύλλογο μας είναι 30 ευρώ. Από αυτό το ποσό 24 ευρώ πηγαίνει στη ΔΟΕ και 6 ευρώ στο ταμείο του συλλόγου. Η παρακράτηση της συνδρομής θα γίνει από τη μισθοδοσία των μηνών Απριλίου- Μάη σε δύο ισόποσες δόσεις των 15 ευρώ. Για τους συνάδελφους μας αναπληρωτές του τακτικού προϋπολογισμού, η συνδρομή είναι αντίστοιχα 20 ευρώ και θα χωρίζεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 10 ευρώ. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι και οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ μπορούν να δώσουν τη συνδρομή τους στις αρχαιρεσίες του συλλόγου το Μάη.
Η απόδοση της συνδρομής στη ΔΟΕ χρειάζεται για να μπορεί να αναγνωρίζεται ο Σύλλογος ως μέλος της και να μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες της (κινητοποιήσεις, απεργίες, Ολομέλειες Προέδρων της χώρας, Γενικές Συνελεύσεις της ΔΟΕ, συνδικαλιστική κάλυψη και στήριξη των μελών της) .

Οι συνάδελφοι / ισσες που δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου και της ΔΟΕ μπορούν να ενημερώσουν σχετικά το σύλλογο και να μην γίνει καμιά κράτηση στη μισθοδοσία τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες σε ενότητα και συσπείρωση στο Σύλλογο, για να προασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα εργασιακά μας δικαιώματα. Να μην παραδοθούμε στη λογική της παραίτησης και της εξατομίκευσης.

Κανένας συνάδελφος και συναδέλφισσα εκτός Συλλόγου. Κανένας συνάδελφος μόνος του


Η δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η συλλογικότητα, οι συλλογικές μας διαδικασίες.