03 Μαΐου 2015

Αρχαιρεσίες του συλλόγου και εκλογή αντιπροσώπων στη Γ.Σ της ΔΟΕ



Oι τακτικές συνελεύσεις του συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, ελεγκτικής επιτροπής και εκλογής αντιπροσώπων στη Γ.Σ της ΔΟΕ θα πραγματοποιηθούν, με βάση και το καταστατικό του συλλόγου, τις παρακάτω ημερομηνίες : Τετάρτη 20 Μάη στην Τήνο στο 2ο Δ.Σ, Τετάρτη 27 Μάη στη Μύκονο στο 1ο Δ.Σ και Πέμπτη 28 Μάη στη Σύρο στο 4ο Δ.Σ Ερμούπολης. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων και ψηφοδελτίων θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 13 Μάη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου, προκειμένου να τυπωθεί το σχετικό εκλογικό υλικό. Για τις ώρες των συνελεύσεων θα στείλουμε νέο έγγραφο.

Η β τακτική γενική συνέλευση γίνεται το πρωί κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου με τη χρήση συνδικαλιστικής άδειας και έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα μέλη του συλλόγου. Οι περισσότεροι συνάδελφοι έχουν γραφτεί στο σύλλογο και έχει γίνει η σχετική παρακράτηση της συνδρομής τους στο σύλλογο και στη ΔΟΕ μέσω μισθοδοσίας. Για τους συναδέλφους αποσπασμένους και αναπληρωτές ΕΣΠΑ υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσουν το ζήτημα της συνδρομής την ίδια μέρα της τακτικής συνέλευσης του νησιού τους. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να γραφτούν στο σύλλογο, να συμμετέχουν στη γενική συνέλευση και την εκλογική διαδικασία και να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των συλλογικών διαδικασιών του κλάδου. Θυμίζουμε ότι για τους μόνιμους συναδέλφους η συνδρομή είναι 30 ευρώ και 20 ευρώ για τους συναδέλφους αναπληρωτές.

Πέρα από την εκλογική διαδικασία, θεωρούμε ότι οι γενικές συνελεύσεις πρέπει να συζητήσουν και να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις εν όψει και της Γ.Σ της ΔΟΕ. Καλούμε τους συναδέλφους/ ισσες να καταθέσουν προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου μέχρι τη Δευτέρα 18 Μάη.